Cautare

62097 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (5.44 secunde)
Reprezentantii consiliilor judetene, inclusiv din partea Coalitiei, nu agreeaza modificarea Legii administratiei locale.
Din nefericire, exista inca romani care il baga in seama pe liderul PSD si chiar il cred neprihanit intr-ale afacerilor si intereselor.
Cu toate acestea, angajatii hotelurilor din statiunea Mamaia au avut surpriza sa constate ca turistii, fie din lipsa posibilitatilor financiare, fie din zgarcenie, sunt in stare sa vina cu intreaga aparatura electronica de acasa.
Din lumea fotbalului se poate trai bine, insa intotdeauna trebuie sa existe si o preocupare pentru ziua de maine, asa ca multi fotbalisti s-au orientat si catre afaceri fara legatura cu stadionul.
Hotelul OADO din Mamaia merge cat se poate de prost, daca e sa ne luam dupa datele oficiale ale Minsterului de Finante.
In acest context, Daraban a declarat ca hotelierii din Mamaia n-au inteles necesitatea crearii unei societati comune de tipul SIF-urilor care sa aiba rolul de a administra statiunea.
Anuntul a fost facut de catre presedintele ANPC, Dan Vlaicu, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri, 4 iulie in statiunea Olimp. ... *Mamaia - sediul locatiei la Hotel Ovidiu - telefon: ... Din aceasta locatie vor fi supravegheate statiunile Mamaia si Navodari. ... Din aceasta locatie vor fi supravegheate statiunile:
La evenimentul care va fi moderat de celebrul actor al Nationalului bucurestean, Eugen Cristea (Marian Stere a facut parte din echipa emisiunii Feriti-va de magarus, TVR prezentata de actor), si-au anuntat prezenta numerosi interpreti, reprezentanti din show-biz, colegi de breasla ai cantauorului, colaboratori, prieteni dragi ai protagonistilor:
Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a fost, ieri, gazda unei dezbateri privind principalele probleme cu care se confrunta mediul de afaceri din turism. Printre senatorii prezenti la dezbatere s-a aflat si d-na Ecaterina Andronescu, presedinta Comisiei pentru invatamanet din Senatul Romaniei.
Campania de epurare a sefilor pesedistilor din administratia locala, in principal a presedintilor si a vicepresedintilor de consilii judetene, asteapta venirea toamnei. ... Numai ca cei vizati, presedintii de consilii, au convocat acum doua zile o intalnire la Mamaia, pentru a contracara masurile propuse de guvernanti.
La propriu, din cauza temperaturii extrem de scazute din sala de sedinte, care a starnit nemultumirea consilierilor si dardaiala jurnalistilor prezenti.
Presedintele Federatiei Patronatelor din Turism este de parere ca Brasovul nu mai este primul judet in materie de turism din Romania, din moment ce investitiile din Mamaia au plasat Constanta in frunte, devansand Poiana Brasov.
Potrivit inspectorilor, marea majoritate a reclamatiilor pe care le primesc sunt nefondate, dar asta se stabileste in urma verificarilor, ceea ce nu ii deranjeaza foarte tare, din moment ce aceste manifestari ale cetatenilor trebuie incurajate.
000 de euro, patronul de la Bourbon a declarat, in exclusivitate pentru cotidianul “Replica” de Constanta, ca va da in judecata Directia Apelor Dobrogea Litoral care, la ordinele proaspatului sef Laurentiu Marin (foto), i-a demolat beach-barul de pe plaja din Mamaia.
Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, a solicitat producatorilor emisiunii Top Gear sa modifice "remarcile jignitoare" la adresa Romaniei facute de prezentatorul Jeremy Clarkson in primul episod din seria 14, difuzat de BBC pe 15 noiembrie.
Grupul german TUI isi va intensifica prezenta pe piata romaneasca prin deschiderea unei reprezentante la Mamaia si implicarea directa in diferite proiecte din turism, inclusiv de investitii, in baza unui acord cu autoritatile romane din domeniu.
Scumpirea se va simti, in special, pe segmentul de doua stele, acolo unde preturile vor creste, de exemplu, de la 77 de lei pe noapte pentru o camera dubla, la 99 de lei, si chiar 130 lei pe noapte la hoteluri de doua stele din Neptun, Jupiter sau Venus, putind ajunge pina la 150 de lei pe noapte.
Lucrarile din statiunea Mamaia, efectuate in plin sezon estival, au fost, in sfarsit, luate la puricat de Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) Constanta. ... Este vorba despre Clubul Bellagio, care functioneaza, dupa amenajarile de rigoare si lucrarile de constructii aferente, in incinta fostului cinematograf Albatros din Mamaia.
Aflata deja la a treia editie din anul 2016 a caravanei nationale "Traieste Inteligent, Dana Savuica ii invita pe toti constantenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii si sa ii afle toate secretele pe 6 august, incepand cu ora 12.00, la The Beach Bar by Redd's din Mamaia.
Mai exact, potrivit Sulfinei Barbu, in statiunea Mamaia s-a constatat ca din suprafata totala de 51.000 mp inchiriata, o suprafata de 23.000 mp, portiune aflata in zona Cazinoului Mamaia, apartine domeniului privat al Primariei Constanta.
google-analytics.com